Onze bezieling komt
van heel ver.

Marquez, dé gevierde romanschrijver uit Colombia, schreef ooit: 'Zeg altijd wat je voelt en doe wat je denkt.' Het is mijn motto en illustreert op voortreffelijke wijze mijn keuze om zo ver te reizen om hier mijn kleine paradijs te vinden.

Ik ben opgegroeid in de grote noordelijke havenstad Barranquilla, beroemd om het carnaval. Echter, ik heb mijn hart verloren aan Cartagena. De historische vestingstad bevat alles wat Colombia zo mooi maakt en is een absolute must om te bezoeken.

De ideale culinaire belevenis vind je in Bogotà, de hoofdstad. In restaurant Andres Carne de Res tref je typisch Colombiaanse gerechten aan, simpel en verrukkelijk, in een fantastische sfeer. Ik ben dol op hun patacones, kaassoep met yam en uiteraard talrijke ceviches. Het restaurant is in menig opzicht een grote inspiratie voor mij en ons restaurant.

In Barcelona ontmoette ik, tijdens mijn studie Rechten, Sebastiaan in het oudste cocktailbarretje van de stad. One thing led to another en zo bracht de liefde mij naar hier.

Met mij breng ik ook mijn trotse roots mee. Dat herken je in vrijwel alles wat ik doe. Zo omarm ik het kleurrijke, stijlvolle en frivole leven. Maar bovenal draait het bij mij om de band met familie en vrienden. Echte en hechte verbinding. Het is daarom mijn persoonlijke aspiratie om iedereen een heerlijk en vooral onvergetelijk bezoek te geven.

Klarena IJsseldijk-Orozco